Една “бърза” идея ни изпрати в студиото заедно с Лия. Макар да трябваше да отложим снимките поне веднъж, в крайна сметка успяхме да поработим върху пролетната тематика. Решихме да е цветно т.е. с много цветя и защо да не са в определена форма, какво ще кажете за криле.

За мое щастие успях да ги изработя почти сам от самото начало, разбира се използвах малко помощ за дървената рамка, но може би се получиха. Понякога идеите струват доста скъпо и след няколко отказа и няколко невъзможно за мен цени, реших да опитам сам. Дали се е получило ще покажат снимките. Остава ни малко работа по кадрирането и композицията, или много .? Най-важното настроението в студиото беше приповдигнато както винаги…

От чисто техническа гледна точка, за първи път снимах с Ziess Milvus 35/2 и съм изключително доволен от контраста на обектива въпреки моята “спортна” камера. Разбира се Samyang 85/1.2 XP се показа на ниво за пореден път, и двата обектива имат прекрасни качества, но Ziess има уникално цветопредаване, нямам търпение да снимам отново с него след два дни.